17 julio 2015


Èxit il·licità en la vintè setena edició del Campionat d’Handbol Torrellano Cup Espanya 2015. Els conjunts il·licitans van pujar a tots els podis de les diferents categories disputades, excepte en juvenil masculí. El Salesians Elx va aconseguir aconseguir el pedestal fins a en set ocasions.

En cadets va haver-hi nom propi: el Salesianos Elx. L’equip il·licità va vèncer en ambdues seccions. En alevins, el ‘Illice Augusta’, en masculí, i ‘Els Marines’, en femení, es van proclamar campions. El *Salesianos Elx va quedar en segon lloc en benjamins.

En la categoria infantil, el conjunt croat del ‘MIRC Dugo Selo’ va aconseguir el primer lloc en derrotar al Salesians Elx. No obstant açò, en la secció femenina es va rescabalar i va guanyar en la final enfront del Torrellano.

El Torneig Internacional d’Handbol de Torrellano que té lloc en la pedania que dóna nom al torneig situada a 10 quilòmetres d’Alacant, ja s’ha convertit, després de 26 edicions, en  el torneig internacional amb més experiència i amb més participants d’Espanya, esperant cada vegada tenir una major consolidació i importància.


En el campionat han assistit equips i representants de països com Alemanya, Angola, Austràlia, Àustria, Algèria, Brasil, Bòsnia Hercegovina, Bulgària, Canadà, Colòmbia, Xipre, Dinamarca, Egipte, Eslovàquia, Estònia, Finlàndia, França, Gàmbia, Guatemala, Holanda, Hongria, Índia, Islàndia, Israel, Itàlia, Letònia, Lituània, Mèxic, Nigèria, Noruega, Polònia, Portugal, República Dominicana, Regne Unit, Romania, Rússia, Suècia, Taiwan, Togo, Turquia, Ucraïna, EUA, Iugoslàvia, Zimbabwe i de tota la geografia espanyola.

També et pot interessar …