16 julio 2015


Les campiones temporada 2014-15 de la Lliga de Bàsquet Femení Sènior són les antigues alumnes, amigues i mares d’alumnes de Salesians Sant Antoni Abat. L’equip se sent agraït al seu entrenador i orgullós per l’esforç i d’aquest últim any per part de totes les jugadores.

Afirmen que van començar molt ràpid la preparació a la lliga. “Recorde aqueixos primers entrenes amb el calor de setembre, començant a preparar-nos físicament per a recuperar-nos de l’estiu. Recorde les baixes d’algunes jugadores de l’anterior temporada i la cerca imperiosa d’altres per a formar equip. Record aqueixos entrenes amb cares noves i totes amb ganes de jugar, d’aprendre basket, de ser equip. Recorde moments entranyables, de començar a conèixer-nos, de xarrar, dels primers conflictes, però en definitiva convençudes de fer esport” diu una de les jugadores Isabel Aragó.

L’esforç, el compromís, les ganes i l’esperit de lluita en cadascun dels partits els van portar a la final que va tenir lloc el diumenge 22 de juny. El partit va arribar a la seua fi i amb la copa en les mans, s’acomiaden d’aquesta temporada; orgulloses i molt satisfetes de l’aconseguit.

També et pot interessar …