15 julio 2015

 

Associació Antics Alumnes En Salesians Sant Josep Artesà d’Elx va tindre lloc l’entrega dels Premis a l’I Concurs de Fotografia "Jóvenes i valores" que davall el lema Solidaritat ha sigut organitzat per l’Associació d’Antiguos/as Alumnos/as del senyor Bosco a Elx, en esta la seua primera edició. Les vencedores del mateix van ser Alejandra Viudes Pérez que va obtindre el Premi del Públic davall el lema "Nadie hauria de passar fam. Està en les nostres mans ajudar. Siguem solidaris! "; mentres que el Premi del Jurat va ser concedit a María Martínez Cartagena pel seu treball "Voluntarias de Cáritas classifiquen roba donada per a repartir-la entre els més necesitados".


En l’acte d’entrega les guanyadores van estar acompanyades tant pel seu tutor Antonio Salinas com per David Villalobos professor de Sant Josep Artesà que des del primer moment va recolzar la iniciativa de forma decidida.

En estos moments l’associació exalumnal salesiana, està treballant en una exposició fotogràfica la inauguració de la qual es preveu per al pròxim mes d’Octubre i on ambdós instantànies seran incloses en la mateixa davall el títol "25 Crides solidarias" i on es comptarà ajuda i participació de diferents ONG’S i associacions locals sense ànim de lucre.

També et pot interessar …