13 julio 2015

Durant els dies 9 i 10 de juliol es va dur a terme a Sevilla la trobada de l’equip d’Escoles de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora per a Andalusia, Extremadura i Canàries en el qual es va constituir oficialment la nova configuració i va centrar la seva mirada a la programació del curs, la distribució de funcions i el repartiment de tasques dels diferents serveis.

Entre els objectius assenyalats es trobaven l’establir prioritats, línies d’acció, metodologies i estil de treball per al nou curs, a més de conviure i generar sentit entre els nous integrants de l’equip encapçalat pel coordinador Joaquín J. Martín Calleja.

Joaquín Martín Calleja, professor de Salesians Màlaga i Coordinador de l’àrea de Recursos Humans i Formació i iniciació al coaching, va ser nomenat pel P. Inspector, Cristóbal Romero, com a Coordinador d’Escoles de la zona sud el passat 2 de juny recollint el testimoni de Juan Villarejo.

Joaquín, al costat de l’Equip d’Escoles, treballarà a la planificació, la gestió i l’acompanyament dels diferents processos (formació, recursos humans, qualitat, orientació…) que s’implementen als centres salesians.

Componen l’equip al complet:

– David Domínguez, responsable de la coordinació del Sistema de Gestió de Qualitat, i de la gestió documental de RRHH, Documentació i estadístiques.

– Eva Crespo Pastor, responsable de la coordinació Formació i accions de sensibilització.

– Marta Iglesias, responsable de coordinació de Plurilingüisme (Bilingüisme a la zona).

– Gabino Carmona Colón, responsable de la coordinació de la Pastoral Escolar.

– José Miguel Tello Ruiz responsable de la coordinació de Formació Professional.

– Manuel Redondo Vidal, responsable de la coordinació de la innovació educativa i l’orientació.

Aquest equip és el responsable de desenvolupar les línies de treball inspectorials a la zona, definides a la planificació estratègica i programació anual, a més d’acompanyar als centres educatius en les seves necessitats i coordinar les diferents funcions dins del servei general que es presta a les escoles de la zona.

Entre els temes tractats en la trobada calen destacar la revisió de la planificació estratègica i la programació d’Escoles del curs 14/15, l’anàlisi de la proposta de treball de la Comissió nacional d’Escoles 15/16, l’elecció d’objectius i línies d’acció per al curs 15/16 i l’acord sobre estratègia i metodologia de treball a seguir en la implementació de les accions acordades buscant la integració dels diferents àmbits, serveis i projectes.

Durant les jornades de treball també hi va estar present Fco. José Pérez, Delegat de Pastoral Juvenil de la Inspectoria Maria Auxiliadora, i el coordinador sortint a la zona.

També et pot interessar …