12 julio 2015

Falta un mes per al gran esdeveniment que donarà fi a l’any del Bicentenari, el "SYM Don Bosco 2015", la trobada mundial del Moviment Juvenil Salesià (MJS). A mesura que s’ultimen els participants a nivell global i els detalls finals es defineixen, també s’aprofundeix cada vegada més i millor el tema i el propòsit de la trobada, així com les opcions per a comunicar-ho i viure-ho des de la distància.


El SYM Don Bosco serà una important oportunitat per al debat, la pregària i la trobada de molts joves units per l’Espiritualitat Juvenil Salesiana. L’esdeveniment (10-16 d’agost de 2015) forma part del procés viu del MJS a tot el món i està dissenyat per a facilitar l’intercanvi directe entre els joves de diferents països i cultures, per a compartir les bones pràctiques en les associacions actives, promoure el compromís a nivell social dels diversos grups i elaborar propostes educatives de formació permanent en el lideratge i l’animació.


En les seues accions i en la seua reflexió el MJS seguirà el camí que l’Església està recorrent en aquesta segona dècada del segle XXI, a partir de l’Evangelii Gaudium del Papa Francesc i de les seues orientacions pastorals.


Al mateix temps, l’Espiritualitat Juvenil Salesiana es viurà i compartirà a la llum del lema de la trobada "Com Don Bosco, amb els joves i per als joves", un tema que serà analitzat en tots els seus components i les seues conseqüències.


També des del punt de vista de la comunicació, el SYM Don Bosco representarà una ocasió de gran intercanvi i riquesa, a través de múltiples canals: el lloc web oficial – http://symdonbosco2015.com – destinat després a convertir-se en una plataforma per a la discussió i distribució de materials, recursos i experiència de Pastoral Juvenil Salesiana; una aplicació especial per als telèfons intel·ligents; l’ús de hashtags específics per a promoure la difusió d’experiències entre els joves que no poden estar directament presents (#symdb2015, #200dB); i les pàgines dedicades a la trobada en les principals xarxes socials.

 

També et pot interessar …