300 joves es reuneixen entorn de Don Bosco

20 febrero 2015


Organitzat per la Pastoral Juvenil Salesiana de la Inspectoria Maria Auxiliadora, comença demà el Campobosco 2015, que reunirà en Salesians El Campello, fins al 22 de febrer, a 300 joves, animadors i salesians sota el lema ‘200xti’.

El Campobosco és una experiència, que s’organitza anualment, destinada a joves majors de 18 anys de les presències salesianes de la Comunitat Valenciana, Murcia i Zaragoza, amb l’objectiu de reunir-se entorn de la figura de Don Bosco, i de les arrels del carisma salesià. En aquesta ocasió, a més, amb motiu de la celebració del bicentenari del sant fundador dels salesians, la trobada repassarà la vida de diversos personatges que van influir en la vida de Sant Joan Bosco amb la dinàmica ’24 persones de Don Bosco’.

Una altra activitat important de la trobada serà la dedicada als testimoniatges en els quals els participants, dividits per nivells, assistiran a la presentació de testimoniatges vocacionals i dels diferents tipus d’associacions o ambients salesians, sota el títol ‘Dos segles de sigles (persones amb estil propi)’.
Al llarg d’aquests dos dies, els joves participaran en diferents activitats lúdiques i formatives, una eucaristia, animacions, balls, i moments de reflexió i convivència. Segons expliquen els organitzadors “amb aquesta trobada els joves s’adonaran que realitzen les mateixes tasques dedicades als joves però cadascun en el seu lloc d’origen, Don Bosco està en cadascun d’ells i en aquesta trobada es va a fer patent aquesta realitat”.

També et pot interessar …