8 junio 2015

Durant el passat mes de maig el Consell d’ADMA de Pozoblanco es va traslladar a Torrecampo, poble que dista uns 20 quilòmetres de la localitat cordovesa per acompanyar les ADMA de Torrecampo a la benedicció de la nova imatge de la Verge a la qual es va a retre culte a la parròquia del poble.

Les ADMA de Torrecampo ja porten tres anys tenint un tridu a Maria Auxiliadora després del 24 de maig i hi ha un grup d’associades que va augmentant any rere any. Tots els mesos es reuneixen i tenen el seu tema formatiu seguint el quadernet regional que es rep des de Sevilla. Aquesta formació és impartida per Juan Fernández, rector del poble i presentador espiritual d’ADMA Torrecampo, i trimestralment el complementa Julián Terán, salesià i presentador espiritual d’ADMA Pozoblanco.

Tota la comarca dels Pedroches coneix a Maria Auxiliadora pels antics alumnes. Torrecampo és un poble amb sabor salesià, i d’ell ha sortit una vocació salesiana insigne com D. Eusebio Andújar, que en pau descansi. Per això, el consell d’ADMA Pozoblanco veia la necessitat de donar suport a la devoció salesiana a la Mare de Déu amb una imatge que pogués estar a l’església parroquial per rebre culte i ser honrada tots els 24 i en la seva festa i tridu a Torrecampo.

La imatge mesura 1,10 metres i s’ha encarregat a la Central Catequística Salesiana de Madrid.
 

També et pot interessar …