8 junio 2015

Els Antics Alumnes de Don Bosco de Montilla van recollir el passat dissabte 30 de maig l’esforç de mesos de treball perquè la XII Cursa Popular de Mª Auxiliadora fos un èxit i un espectacle apte per a tots els públics.

A les vuit en punt de la nit, la il·lusió dels corredors més petits, la categoria dels xumets, es concentrava a la meta esperant el tret de sortida. A continuació van seguir les diferents categories fins que finalment, a les 22 hores va començar la prova reina. El poble de Montilla va sortir al carrer a animar els corredors que en la prova reina van travessar pràcticament el municipi sencer.

En la prova masculina el triomf se’l va adjudicar Antonio Gómez de la Torre, del Club Triatló de Montilla, que va marcar un crono de 33 minuts en recórrer el gran circuit d’aquesta XII edició. En la prova femenina, la victòria va ser per a la gran favorita, la sevillana María del Carmen Pérez García, del Club Atletisme Don Bosco de Montilla, que amb la seva victòria revalida l’aconseguida l’any passat en aquesta mateixa prova.

Els més de 100 col·laboradors van ser els punts forts de l’esdeveniment perquè un any més van respondre a la crida d’aquesta Associació, un desplegament digne d’una carrera de tal envergadura i immillorable l’organització i ben fer dels col·laboradors.

L’animació durant tot l’esdeveniment va estar dirigit de la mà del Speaker nacional Pepe World que no va defraudar. El bon ambient existent, unit a una magnífica animació, va despertar l’expectació del públic i sobretot dels corredors.

Des de l’Associació es va mostrar l’agraïment per les hores emprades en preparar aquest esdeveniment esportiu juntament amb tots els participants que van fer possible aquesta edició.
 
 

També et pot interessar …