8 junio 2015


Amb els ressons recents i lluminosos d’un maig a vessar d’esdeveniments, els representants de Salesians Elx es troben agraïts “a Déu per permetre’ns viure aquests dies en honor a la Verge, l’any de celebració del Bicentenari del naixement de Don Bosco”.

Maig ha sigut generós i replet de detalls solidaris: les ofrenes han tingut com a destinació la labor assistencial de Càrites. A més, s’ha ajudat a altres realitats educatiu-pastorals i associatives, per exemple al Campament Urbà (aportant material escolar). També ha sigut un mes d’atenció urgent a la valenta situació provocada a Nepal a causa dels terratrèmols.

 A més de la intensitat de les activitats de les festes escolars en tots dos centres, el cap de setmana de la solemnitat de Pentecosta, aqueix dissabte 23 de maig, coincidia enguany amb la  Festa Familiar en honor a Maria Auxiliadora i la clausura del Bicentenari a Elx.


Des de l’associació de Maria Auxiliadora (ADMAS) se senten agraïts “a tots els que tan generosament heu participat en els diferents actes i activitats programades durant el mes de maig per a celebrar junts i en família la festivitat de la nostra Mare Maria Auxiliadora”.

Milla Escolar 2015
El divendres 29 de maig, en les instal·lacions esportives municipals Estadi d’Atletisme “Manolo Jaén” d’Elx, es va celebrar una nova edició de la Milla Escolar amb la qual es tanquen els Jocs Esportius Municipals del present curs. Com cada edició, els Salesians Elx fomenta l’esport com a activitat necessària en el nostre dia a dia.

La representació de Salesians Elx, atletes participants de 1º a 6º de Primària, augmenta any rere any i cada vegada ens anem superant en atletes inscrits. En aquesta edició van ser 48 xiquets els que van acudir a participar, dels quals 30 van obtenir la seua corresponent medalla. En total van pujar al podi 9 xiquets i xiquetes del col·legi salesià.

També et pot interessar …