5 junio 2015

Amb l’esperit d’agraïment i la il·lusió d’un projecte que s’inicia per al proper trienni va finalitzar el passat 3 de juny a Chiclana de la Frontera (Cádiz) la trobada del Consell Provincial de Família Salesiana.

En ell s’han donat cita els màxims responsables de les diferents branques de la Família Salesiana que han prestat el seu servei en els últims anys, i les persones que han començat a prestar-lo després de les últimes renovacions que s’han produït en els darrers mesos. En un clima de gratitud per la bona feina feta i amb les mires posades en els joves i en l’horitzó han estat dies de coneixement, d’intercanvi, de reflexió i maduració a la llum de la nostra carta d’identitat, de les conclusions de l’últim Congrés de la Família Salesiana i de les valoracions que havien realitzat de la marxa de l’any les diferents associacions.

Així doncs acollits per la Delegació formada per Alejandro Guevara (SDB) Sor Luisa Lagares (FMA), Sor Pilar Chinchilla (FMA) i Sor Cristina Fumero (FMA) han acudit els següents membres de la Família Salesiana. Laura Barneto com a presidenta d’ADMA, Glòria Reguero i José Ramón, com a Salesians Cooperadors, Pedro Cantos i Diego Aragó, com Antics Alumnes, Obdulia Susin com a Voluntària de Don Bosco, Manuel Orellana en representació de les Germandats i Confraries Salesianes i els matrimonis compostos per Fernando i Encarnita i Vicente i Mari Tere representant a les Llars Don Bosco.

Com a mètode de treball  van formar equip per conèixer al nou grup, crear ambient de família i posar uns sòlids pilars per al treball del proper trienni.

En els propers dies es faran arribar unes conclusions i un vídeo elaborat per anar animant a la Família Salesiana de les diferents localitats d’Andalusia, Extremadura i Canàries.

També et pot interessar …