4 junio 2015

Amb un gran “Gràcies”, després de 50 anys de presència al Col·legi Sant Ermengol,  es fa públic avui la decisió de Salesians de deixar  la direcció i la gestió de l’escola, així com retirar-ne la comunitat salesiana que porta a terme aquesta missió. Aquesta decisió serà efectiva a partir del proper 31 de juliol.

El P. Inspector Cristóbal López, responsable de la Inspectoria Salesiana  Maria Auxiliadora ho comunicarà formalment aquesta tarda in situ però avança que  “la decisió obeeix exclusivament a motius de reestructuració interna de la Congregació, que ha vist reduït notablement el nombre dels seus membres en les últimes dècades”.

Des dels Salesians només hi ha paraules d’agraïment per la bona acollida rebuda sempre pel poble andorrà i les seves autoritats civils i eclesiàstiques, i molt especialment per totes les persones que al llarg d’aquests 50 anys s’han sumat al projecte educatiu i pastoral impulsat des de l’escola.
 
Sempre es fa difícil el comiat, moltes emocions i records positius afloren,  però l’escola queda en molt bones mans, i a partir del curs vinent se’n faran càrrec les religioses de la Sagrada Família d’Urgell.
 
L’actual director de l’escola i salesià Xavier Brines, acompanyarà el procés de canvi, i en aquest sentit el curs vinent 2015-2016 continuarà al capdavant de la direcció de l’escola, amb la voluntat de fer el millor traspàs i que el Col·legi Sant Ermengol sigui sent un referent educatiu i de formació en valors en aquesta nova etapa que comença.

També et pot interessar …