3 junio 2015

Dissabte 30 de maig va tenir lloc la darrera reunió del curs de la Comissió de Centres Juvenils de la Zona Nord. La Comissió, formada pel responsable de pastoral, Pep Alamán, Sergi Moreno, de Centres Juvenils, Julio Pedraza, president de la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya, Toni Zafra, president de la Moguda Juvenil Salesiana i de la Moguda Juvenil Salesiana de Sarrià, Andrés Rodríguez, director del Centre Juvenil Meridiana i Aleix Gras, administrador del Centre Juvenil de Sabadell.

 
En aquesta ocasió la Comissió no es va reunir amb tots els seus membres, però igualment es van avaluar i projectar els objectius per al proper curs, en la línia dels que ja estaven marcats per aquest trienni. També es van concretar les dates de les reunions del proper curs.
 
D’altra banda, es van revisar els diferents projectes que la comissió té entre mans i que es preveu poder enllestir aquest estiu: el manual del responsable i del director dels Centres Juvenils i la proposta de formació en identitat cristiana per als educadors i educadores de l’ambient.  

També et pot interessar …