2 junio 2015

Sota un sol radiant i amb molta calor, la II Cursa Solidària, organitzada per l’Escola Salesiana de Sant Boi conjuntament amb l’ONG Vols-Sant Boi, va tenir lloc el passat diumenge, 31 de maig pels carrers de Sant Boi, els corredors més grans, i pel pati de l’escola els corredors més petits. Tot i ser menor la participació respecte a la primera edició, uns 250 corredors i corredores, acompanyats per les seves famílies, varen poder gaudir d’una jornada lúdica i esportiva molt intensa i alegre.

 
Des de les vuit del matí, tot un equip de voluntaris format per professors i pares de l’escola, membres de l’ONG Vols, i amics de l’Obra salesiana, van estar preparant l’esdeveniment amb molta il·lusió i amb ganes de reviure una jornada com la de l’any passat.
 
Aquest any, els diners recaptats en concepte d’inscripcions i donacions aniran destinats a l’ampliació del Col·legi Don Bosco a Cinkassé (Togo), contribuint en la construcció d’un edifici escolar amb 10 aules, aula d’informàtica i bloc de serveis.
 
Enguany, en el lliurament de premis de les categories Adults i ESO hem comptat amb la presència de la Regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Sant Boi, l’Alba Martínez. I els participants a la cursa han tingut l’oportunitat de participar en el sorteig d’una bicicleta, un pernil i uns vals de descompte de la botiga d’esports Puber.
 
Aprofitem per donar les gràcies a tots els voluntaris, corredors i famílies i entitats col·laboradores que han fet possible aquesta festa solidària de l’esport. Us hi esperem a tots i a totes el proper any!!!
 

També et pot interessar …