2 junio 2015

"Us dic a tots… avant, sense temor i amb oració, oració i oració a Maria Auxiliadora", amb aquest missatge el cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, va començar en la seua visita.

En primer lloc, va ser rebut en la parròquia de Sant Joan de Ribera, Sant Joan Bosco i Sant Joan *XXIII pels xiquets d’Infantil i Primària del col·legi Salesians Juan XXIII, que ho van complimentar amb banderoles elaborades per a l’ocasió i amb l’himne del *Bicentenario del naixement de Don Bosco. A més, els alumnes van llegir unes peticions abans que el cardenal els dedicara unes paraules. La recepció va concloure amb l’himne a Maria Auxiliadora.

Posteriorment, l’arquebisbe va departir amb els alumnes d’Infantil, Primària i ESO del col·legi Salesianos Sant Vicent Ferrer. Els va animar a seguir esforçant-se en els seus estudis és aquest final de curs i els va recomanar tenir sempre present l’amor a Maria Auxiliadora.

El dissabte al matí va continuar la visita a la parròquia de Sant Joan de Ribera, Sant Joan Bosco i Sant Joan XXIII, jornada en la qual es va reunir amb els grups parroquials (de l’Itinerari Diocesà d’Evangelització–IDE-, catequistes, Càrites, Consell de Pastoral…). També va conèixer de primera mà el Projecte de Suport Educatiu Don Bosco (PAE). I a continuació va visitar el Centre Juvenil Pinardi i va mantenir una senzilla trobada amb alguns membres de la Junta i diversos animadors. Després de la trobada amb els malalts de la parròquia, el purpurat va menjar amb la comunitat salesiana a Alcoi.

A la vesprada, la inesperada aparició de la pluja no va ser obstacle perquè els feligresos acudiren a la seua cita anual amb Maria Auxiliadora, si bé va resultar necessari suspendre la cercavila i realitzar l’ofrena de flors amb músics a l’interior de la parròquia de Sant Joan de Ribera, Sant Joan Bosco i Sant Joan XXIII.

La celebració va estar presidida per l’Arquebisbe Antonio Cañizares qui durant l’homilia va instar a la renovació: "El canvi que necessitem és recolzar les nostres vides en Déu. L’home ha d’anar al fonamental, al centre de tot, que és Déu. Com més ho reconeguem més grans serem nosaltres. Hem de donar testimoniatge en la vida privada i en la pública, que som fills de Déu; sense temor, sense por".

 

També et pot interessar …