2 junio 2015

El passat dimecres 27 de maig el Col·legi Salesià San Luis Rey de Palma del Río va tenir la sort de gaudir de la visita del Sr. Demetrio Fernández, bisbe de la Diòcesi de Còrdova.

Després de ser rebut pel director de la casa D. Mario Pérez i els rectors D. Gabriel i D. Francisco, i després de saludar a l’equip directiu, va tenir una breu i senzilla trobada amb els alumnes de Primària, ESO, 2n de PQPI i 1r de Batxillerat a la Capella del Col·legi. Dins d’un clima alegre i familiar, tots els presents es van sentir especialment emocionats en escoltar les paraules de benvinguda tan emotives que li va dedicar, en nom de tots els alumnes del col·legi, María, alumna de 4t de Primària.

Cal destacar el cant de l’alumna de 2n de Bach. Marta Copado i el professor José Carlos González, acompanyat a la guitarra per Álvaro Castellón, per després gaudir un moment amb els alumnes més petits de la casa cordovesa i realitzar una visita als tallers de robòtica, mecànica i fred i calor. En tots aquests tallers D. Demetrio va trobar un moment per saludar els alumnes de cicles formatius i els professors que allí es trobaven. Es va mostrar interessat en els avenços tecnològics de la Formació Professional, així com en les aplicacions de la robòtica i els variadors de freqüències.

Després de compartir unes senzilles anècdotes de la seva última visita improvisada al Col·legi Salesià de Montilla, juntament amb el Cardenal Óscar Rodríguez de Madariaga SDB, es va acomiadar amb la sensació d’haver tingut un pas senzill i agradable per la casa salesiana de Palma del Río.

També et pot interessar …