1 junio 2015

Els alumnes, professors, educadors i religiosos del Centre van participar des de dimarts 19 a dijous 21 de maig en el Tridu organitzat per l’Associació, així com en la processó que va recórrer el centre de la ciutat després de la missa en l’Església de Sant Pere el dijous 21 de maig. Aquest va ser el recorregut processional: San Pedro, Obispo, Trasierras, San Francisco (amb ofrena floral a la Virgen de la Vera Cruz en San Zoilo), Santa Clara i retorn al seu temple.
 
Enguany com a motiu del Bicentenari, l’Associació va contar en el seu festeig processional amb un segon tron que va portar al Sant Fundador de la Congregació Salesiana: Sant Joan Bosco. Va ser portat per alumnes de la casa salesiana d’Antequera.
 
La processó va ser acompanyada per la Banda de Música José Antonio Galán d‘Archidona que va interpretar les seues marxes durant el recorregut. També va tenir la col·laboració de la Banda de Cornetes i Tambors “Amigos de la música” d’Antequera que va anar iniciant el cos processional amb alguns tambors."
 
 

També et pot interessar …