29 mayo 2015

Dimarts que ve 2 de juny, a les 20:00, tindrà lloc l’Acte Acadèmic de Clausura del Curs 2014-2015 del Colegio Mayor San Juan Bosco de Sevilla, un esdeveniment que tancarà els Actes del Bicentenari de la casa salesiana universitària.

Per a l’ocasió es comptarà amb la visita extraordinària del Sr. Cardenal Mons. Daniel Sturla SDB, Arquebisbe de Montevideo (Uruguai) recentment nomenat pel Papa Francesc.

El Sr. Cardenal tindrà la lliçó magistral que versarà sobre l’esperança i l’obertura de seguir construint nous horitzons per als joves.

Durant el transcurs de l’acte es beneirà una icona de Don Bosco realitzada amb el procediment espiritual tradicional pel pintor ortodox alemany-rus Helmuth Peterman, establert a Barcelona. Com a curiositat cal destacar l’existència d’una altra icona igual, elaborat per aquest mateix pintor en la parròquia Maria Auxiliadora de Sarrià de Barcelona per encàrrec del seu rector Àlex Damians.

Després de la lliçó magistral tindrà lloc el lliurament dels premis als millors expedients acadèmics i premis en valors 2014-2015.
 

 

També et pot interessar …