28 mayo 2015


Amb motiu de la celebració de la festivitat de Maria Auxiliadora diversos projectes de la Fundació Ángel Tomás van dinamitzar aquesta carrera per a gaudir d’una vesprada de convivència i esport. Participants del grup de majors de la Casa Don Bosco i del Centre de Dia Don Bosco de València van ser els encarregats de crear, motivar i implicar a la resta de menors.

Aquest esdeveniment tan especial va iniciar amb un bona vesprada d’acció de gràcies i ofrenes a María Auxiliadora juntament amb famílies, xavals i educadors. En finalitzar tots van poder gaudir d’un berenar especial per a carregar piles abans de la gran carrera. Per a la carrera es va dividir als participants en dues categories: xicotets i majors, competint tots dos nivells de manera paral·lela per a acabar en una prova final conjunta.

Amb el repartiment de dorsals, els equips en els quals participava un educador, ja podien engegar-se per a intentar realitzar el millor temps possible. A ritme de la marxa atlètica (que no córrer), tots els equips van realitzar el circuit assenyalat amb fletxes, van realitzar les proves que el circuit presentava i van intentar arribar en el menor temps possible per a tenir una millor posició.
Finalment i amb el lliurament de premis en les dues categories, van gaudir junts d’una ocasió diferent per a realitzar esport en família.

La Casa Don Bosco i del Centre de Dia Don Bosco de València són projectes de la Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás. Aquesta a més treballa en pisos d’emancipació, projectes de suport educatiu, projectes d’atenció a immigrants, campaments urbans per a joves en risc d’exclusió social i programes de formació i promoció del voluntariat.

També et pot interessar …