27 mayo 2015

Prop d’un miler de participants van prendre part en la II Carrera Solidària “Espais de Pau” convocada pel col·legi Salesià d’Alacant. La prova organitzada per l’Associació de Pares del Col·legi Salesià d’Alacant per segon any consecutiu tenia com a objectiu principal celebrar en família la festa de María Auxiliadora.

La carrera es va disputar sobre les distàncies de 5 i 10 quilòmetres. Alumnes, professors, pares i altres membres de la comunitat educativa van protagonitzar una intensa matinal esportiva sota un sol de justícia que no va impedir l’èxit de la jornada. La prova va quedar dividida en diferents categories -absoluta, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamín i familiar-.

Segons expliquen membres de l’organització “es van sol·licitar voluntaris entre els esportistes del Club Esportiu Salesià; la resposta va ser abundantísima; voluntaris, professors, pares, van fer possible aquesta activitat esportiva que anunciada en les xarxes i diferents mitjans que disposa el Centre educatiu”.

Els vencedors absoluts en el 10 K van ser Juan Segura i Laura Martín mentre que en el 5 K es van adjudicar el triomf Abel Pérez i Elvira Cánovas.

“S’augura un bonic futur per a aquesta activitat esportiva en pròxims anys si s’ha de jutjar per la nombrosa i inesperada quantitat d’atletes sumant-se a la Gran Festa de l’Esport” conclouen des del col·legi salesià.

 

També et pot interessar …