22 mayo 2015

El diumenge 17 de maig es van complir exactament els 75 anys de la casa Salesiana a Zaragoza, amb tal motiu es van organitzar multitud d’actes.

 

 

 

 

El matí va començar amb una eucaristia presidida per l’arquebisbe de Zaragoza don Vicente Jiménez en els patis del centre, que va comptar amb el cor juvenil. En l’homilia, l’arquebisbe va enaltir la figura de Don Bosco i la seua pedagogia. Representants de la comunitat educativa del col·legi, centre juvenil, esportiu Bosco i diversos grups de la Parròquia i de comunitats de salesianes a Zaragoza han participat en aquesta celebració on a més, l’arquebisbe de Zaragoza ha beneït una placa commemorativa d’aquests 75 anys d’història salesiana a Zaragoza.

El C.D. Bosco va organitzar diferents campionats esportius. La festa de l’espuma va refrescar als més xicotets per a posteriorment compartir un menjar en família. A la vesprada, els monitors del centre juvenil Trobada d’Amics van tornar a representar, magníficament, el musical Don Bosco.

Ha sigut un dia, amb molta participació per a donar gràcies a Déu per aquests 75 anys d’història.

El pròxim acte del 75 aniversari serà el dia 30 de maig en la Basílica del Pilar amb persones significatives de la presència salesiana. L’eucaristia serà presidida per don Miguel Asurmendi, bisbe de Vitòria i que va ser director de la casa Salesiana de Zaragoza. A la vesprada, tindrà lloc l’eucaristia en la parròquia “Ntra. Sra. de Montserrat” i la processó de Maria Auxiliadora pels carrers del barri.

 

També et pot interessar …