15 mayo 2015

Més d’un centenar de persones de la comunitat educativa treballen intensament per a preparar el Musical sobre la vida i la Missió de Sant Joan Bosco. El projecte, dividit en diverses comissions de treball, agrupa a alumnes, famílies, professors, i amics.

El Musical ‘Don Bosco Soñador’ és una adaptació del famós musical que es va realitzar en ocasió del centenari de la mort de Don Bosco. Aquest musical, les cançons del qual no han passat de moda, doncs segueixen transmetent la  frescor i alegria juveni que caracteritza l’ambient salesià.

El projecte es va iniciar amb el curs 2014-2015, i ha volgut ser una forma de celebrar el bicentenari, conjuminant voluntats i energies en el projecte comú. Es va engegar la comissió de coordinació general, composta d’un grup de professors. Aquest grup va donar les pautes per a la programació general d’assajos i activitats. Els primers assajos van començar a l’octubre amb els alumnes de primària i secundària, i des de llavors s’han anat realitzant els assajos cada setmana. Després es va engegar les diferents comissions. Un grup de pares duu a terme el atrezzo i muntatge escènic. Un altre grup s’encarrega dels efectes de llum, so i video. La comissió artística està composta per un grup de valentes mares, y aquestes han emprès la tasca de realitzar els decorats amb tal entusiasme i competència, que no hi ha dubte que causaran sensació. 

Esment a part mereix el taller de costura i confecció, en el qual hi ha implicades diverses àvies i mares, que han passat per les aules per a prendre mesures dels vestits als alumnes, especialment a les alumnes. La comissió de relacions exteriors ha anat elaborant la publicitat i invitacions de l’esdeveniment.

Tot açò es duu a terme amb gran entusiasme i competència, i no hi ha dubte que el resultat estarà a l’altura de les energies invertides en açò. La columna vertebral de tot aquest muntatge és un equip de professors, obstinat en l’èxit d’aquest muntatge. El Musical ha aconseguit ja conjuminar als membres de la comunitat educativa en un gran projecte comú. Està ajudant a crear llaços, a teixir experiències, a créixer junts.

 

També et pot interessar …