12 mayo 2015

A la fi d’abril molts veïns de Pozoblanco es van sentir interessats pels variats artistes que es trobaven en punts estratègics del casc urbà des de les nou del matí fins a les cinc de la vesprada. Aquests artistes van desafiar un dia de pluja i vent que no va minvar les seues ganes de plasmar el seu talent en el llenç.

Tot açò ha sigut possible gràcies al Col·legi Salesià que ha organitzat aquest concurs de pintura ràpida en honor a Don Bosco amb motiu del Bicentenari del seu naixement, un esdeveniment coordinat per l’artista i professora del centre Dª Fidela Pozuelo Torrico. 

Es van fallar pel jurat primer i segon premi fins a en quatre categories: dos infantils (de 3 a 6 anys i de 7 a 12 anys), una juvenil (de 13 a 18 anys) i una adulta (majors de 18 anys). Els premis van arribar a un total de 1.500 euros repartits entre les diferents categories.

El director del col·legi, el salesià Abel Medina, va mostrar la seua satisfacció per l’àmplia participació en el nou esdeveniment realitzat enguany i va convidar a honrar a Don Bosco que segueix promovent el desenvolupament de les capacitats dels joves i a aportar el seu treball en la societat.
 

També et pot interessar …