11 mayo 2015

Durant els dies 9 i 10 de maig els Salesians Cooperadors de Sevilla van celebrar el III Congrés provincial i la X Assemblea General de Salesians Cooperadors.

El dissabte 9 de maig, a la Casa d’Espiritualitat Juan XXIII de Sanlúcar la Mayor, s’iniciava la tercera edicició d’un Congrés que va comptar amb la presència de l’inspector Crisóbal López que va acompanyar els consellers dels centres locals d’Andalusia, Extremadura i Canàries .
 
Sota el lema "Endavant, sempre endavant" va tenir lloc, entre altres qüestions, la presentació i aprovació del nou directori provincial i l’elecció d’un nou Consell provincial per al trienni 2015-2018, tenint com a punt de partida el Projecte de Vida Apostòlica ( PVA).

En l’article 27 del Reglament s’estableix que el Congrés provincial té com a missió "donar orientacions i indicacions concretes per al Consell provincial en el camp de la formació, de la missió i de l’organització d’àmbit provincial; comprovar la marxa de l’Associació a la província, i triar el Consell provincial ".

El nou Consell compta amb la representativitat de cadascuna de les zones en què s’hagi dividit la província Maria Auxiliadora i durant tres anys desenvoluparan les tasques d’animació dels salesians cooperadors. Els consellers electes van ser els següents:

Francisco Manuel Guzmán Hidalgo (Algeciras)
Fátima Real Moreno (Úbeda)
Ignacio Vázquez de la Torre (Córdoba)
Mª José Quintana (Granada),
Rafa Rodero (Granada),
José Ramón Alcalá-Zamora (San José del Valle)
Lidia Medina (Sevilla – Nervión)
Maribel Fernández (Jaén)
Javier Martínez Cobo (Jaén)
Rosi Sarmiento (Las Pamas – Hogar Escuela)
Juan Francisco Falcón (La Cuesta)
Alejandro Guevara –Delegado SDB-
Sor Luisa Lagares –Delegada FMA-
 
Des de l’Associació s’agraeix a tots la seva generositat, disponibilitat i compromís al mateix temps que es valora el treball realitzat pel Consell sortint.
 
El diumenge 10 de maig es va dur a terme la X Assemblea General que va destacar per la convivència festiva i el moment central en què sis nous aspirants (cinc de Sevilla-San Vicente i un de Sevilla-Trinidad) van realitzar la seva promesa com a salesians cooperadors, al costat de deu germans que celebraven 25 anys a l’Associació.
 

 

També et pot interessar …