8 mayo 2015

26 salesians ja carregats d’experiència, 24 de diversos racons d’Espanya i dos que han vingut de Brasil han completat el curs que va començar el dia 6 d’abril, inici de la primera setmana del temps pasqual, i ha conclòs el seu recorregut el dia 6 de maig 2015, en la Festa de Santo Domingo Savio.

Han sigut nou els professors els que han animat les jornades, amb un pla sistemàtic i enriquidor, eixamplant els horitzons dels germans que ho han realitzat per a seguir amb optimisme aportant les seues qualitats i la seua experiència al projecte sempre il·lusionant de Don Bosco, amb el plus, en esta ocasió, de la celebració del bicentenari del seu naixement.

 

Han tingut, a més, -previst en el projecte global-, unes jornades per a recórrer els llocs de Don Bosco a Torí i contornada on estan les arrels i l’origen de la Congregació que els ha reforçat en totes estes les seues conviccions per a seguir amb il·lusió renovada aprofitant este temps de gràcia que suposa l’experiència d’El Campello.

També ha contribuït a això la visita d’una jornada del inspector de la Inspectoría María Auxiliadora amb el seu optimisme salesià i algunes orientacions. Els temes i experiències, s’han anat enriquint amb celebracions ben preparades i participades, serenes i sentides, moments de reflexió i oració i vivència diària de l’Eucaristia, sense desdenyar, com a regal per a la convivència, la naturalesa que ens rodeja i els passejos a la vora del mediterrani, amb acariciadora brisa i agradable sol, en este lloc privilegiat, per a disfrutar d’un temps de descans.

L’avaluació què han realitzat del curs és altament positiva. Es mostren agraïts i contents de l’acollida, del pla, del contingut, dels horaris i de la marcha… Vam proposar a l’inici viure este mes com una família en què tots estem invitats a la participació per a disfrutar una estada serena.

"Al arribar al final ens sentim -des de la nostra experiència- somiadors amb Juanito, il·lusionats amb El senyor Bosco que fa realitat els sueños… i disposats a "rematar la faena" -encara que pesen els anys-, en la qual cosa Ell ens continue demanant i en el racó que l’obediència nos destine" explica un dels participants en el curs.

 

 

També et pot interessar …