7 mayo 2015

Sevilla acollirà el mes de juny les celebracions de les professions perpètues i les ordenacions diaconals i sacerdotals de diferents salesians de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

El 19 de juny, a les 19:30 a la Basílica de Maria Auxiliadora de Sevilla, es durà a terme la Professió perpètua de José Carlos López Barba i Daniel Aitor Peña Trapero, sota el lema "Fins el meu últim alè serà per a vosaltres".
 
El 20 de juny, a les 12:00, també a la Basílica de Maria Auxiliadora, es durà a terme una triple ordenació. D’una banda Bernabé Arjona Cañas celebrarà la seva ordenació diaconal, mentre que Francisco de Paula Jaldo Gómez i Manuel Hurtado Solís celebraran la seva ordenació presbiteral.

La solemne cerimònia estarà presidida per D. Mario Iceta, Bisbe de Bilbao, encarregat de la imposició de mans i l’oració consecratòria. Els salesians estaran acompanyats de nombrosos membres de la Família Salesiana, amics, familiars i companys que els han acompanyat durant el seu camí de formació.

Per la seva banda, la primera missa de Manuel Hurtado serà el 21 de juny, a les 13:00, a la Parròquia de Maria Auxiliadora de Badajoz. Les primeres misses de Francisco de Paula Jaldo Gómez serà el 21 de juny, a les 12:00, a l’Església de Maria Auxiliadora de Granada, i el 24 de juny, a les 20:30, a l’Església de Maria Auxiliadora de Mèrida .

Des de la Inspectoria Maria Auxiliadora s’estén la invitació i s’ofereix generosament una sincera pregària per aquests cinc salesians i pel pas que s’aproxima per a ells i per a la Congregació.

També et pot interessar …