6 mayo 2015


El passat 17 d’abril, va tenir lloc el lliurament de Títols fi de carrera i Premis Extraordinaris en l’edifici Paranimf de la Universitat de Zaragoza. En aquesta ocasió, van rebre el premi extraordinari de Llicenciatura en Filologia Anglesa, Laura Roldan Sevillano i  Sofia De Diego Gutiérrez, exalumnes del Centre. Aquest premi consisteix en un diploma acreditatiu i els dóna l’oportunitat de realitzar un màster completament gratuït per a completar la seua formació.

Laura, en quin creus que t’ha ajudat haver estudiat batxillerat en un col·legi salesià?
Pense que m’ha ajudat a voler ser millor persona. Quan era alumna en el Centre em va encantar la manera en què em van acollir quan vaig arribar en Batxillerat i la manera en què em van tractar. Per açò, ara que d’alguna manera m’he canviat de bàndol, sé que cada alumne és especial i que el tractar als alumnes amb afecte i comprensió com feia Don Bosco, és una filosofia de vida.

Què recordes en particular dels teus  professors?
Record d’ells la seua proximitat cap als alumnes i les seues ganes d’ensenyar per a formar-nos no solament intel·lectualment sinó també com a persones. Sempre estaven disposats a ajudar-nos, a tendir-nos una mà o a prestar-nos una oïda, i com a alumna sempre vaig agrair aqueix afecte i proximitat.

Per què has volgut realitzar les pràctiques del Màster d’Educació en el col·legi?
Quan vaig veure que el Centre oferia una plaça de pràctiques en anglès (alguna cosa que no havia ocorregut anys arrere), em vaig portar una grata sorpresa i no vaig dubtar ni un moment a triar-ho. Volia tornar al col·legi i veure tot des d’una nova perspectiva. El període de pràctiques serveix per a aprendre a través de la nostra experiència en les aules, i jo estava segura que triant aquest col·legi aprendria no solament a com impartir classes sinó també a educar.

També et pot interessar …