24 abril 2015

La Formació Professional es mostra als centres docents d’Alcoi i Comarca oferint els Cicles Formatius de Grau Mitjà del curs 2015/2016 orientats a una inserció laboral ràpida i de qualitat. Aquest dimecres 22 i dijous 23 s’han establit itineraris pels tallers dels mòduls de Grau Mitjà.

 

 

L’Escola Professional de Salesians Juan XXIII destina aquestes Jornades, tant a grups d’alumnes que cursen els últims nivells de Secundària, com a orientadors i a alumnes adults que desitgen millorar la seua qualificació professional. Al centre educatiu acudeixen centres educatius d’Alcoi i Cocentaina.
Tots ells visiten l’Escola Professional Salesians Juan XXIII en ocasió de la VIII edició de les Jornades de Portes Obertes.

Dos dies en què els estudiants de Formació Professional (FP) posen en pràctica l’après al llarg del curs. Els mateixos alumnes expliquen els projectes elaborats per a l’ocasió en els Cicles Formatius de Grau Mitjà de Gestió Administrativa, Comerç, Instal·lacions de Telecomunicacions, Electromecànica de Vehicles i dels nous mòduls de Formació Professional Bàsica (FPB).

L’àmplia trajectòria educativa de la FP en Salesians Juan XXIII ve avalada pel suport de més de 250 empreses d’Alcoi, Comtat i Foia de Castalla per a la realització de les pràctiques dels seus Cicles Formatius de Grau Mitjà el que constitueix un trampolí per a la inserció laboral dels seus alumnes.

 

També et pot interessar …