23 abril 2015

Dilluns passat Barcelona es despertava amb la trista notícia de la mort d’un professor de l’IES Joan Fuster a mans d’un alumne de 13 anys. Des dels diferents projectes dels Salesians a Catalunya s’han dut a terme minuts de silenci i pregàries com a mostra de condol i suport a la comunitat educativa de l’ Institut i a la família del professor.

En aquests actes s’ha pogut mostrar el rebuig total a la violència. El Centre Obert i la Parròquia Sant Joan Bosco de Barcelona – Navas molt proper a l’Institut, també es va unir a la concentració amb espelmes que va tenir lloc a la Plaça Ferran Reyes.

El drama dels immigrants que intenten arribar a Europa per aconseguir una vida més digna també ha colpejat l’opinió pública, amb els 900 immigrants ofegats prop de les costes de Sicília. També hi ha hagut espai per recordar a totes aquestes persones que han perdut la vida en la recerca de millors oportunitats i s’ha demanat als polítics que donin resposta a aquest drama que acaba amb tantes vides i que representa una vergonya per a Europa i el món sencer.

També et pot interessar …