23 abril 2015


Una any més l’Escola d’Educació Ambiental Bosco llança el seu campament d’estiu. Els destinataris són xiquets/as de 8 a 14 anys, i la data de realització és del dissabte 27 de juny al divendres 3 de juliol. El bon acolliment d’edicions anteriors els ha animat a llançar una nova edició. Durant 7 dies en règim d’internat oferim una variada selecció d’activitats: jocs, tallers, activitats nocturnes, esports que afavoreixen la integració en el grup i sobretot que es recorde posteriorment com una experiència inoblidable.
A través del joc, la convivència i el contacte directe amb el medi ambient, el campament de *Salesianos Godelleta fomenta nous valors i actituds que aposten per una nova relació dels humans amb el medi ambient. Es tracta d’un programa d’esplai i oci prevalent l’aspecte lúdic com a eina per a la formació en valors i actituds.


Per a açò disposen d’unes instal·lacions que inclouen en quatre hectàrees de terrè camps d’esport, parc infantil, amfiteatre, botànic, piscina, habitacions de dues, quatre i sis cadascuna amb cambra de bany i dutxa, sales d’audiovisuals, laboratori.

També et pot interessar …