22 abril 2015

El taller d’interpretació de el Centre Juvenil Entre Amics va estrenar l’obra “Planta 4ª” el cap de setmana passat, en tres representacions: el divendres 17 d’abril, a les 22 hores, el dissabte 18 d’abril, a les 20 hores i el diumenge 19 d’abril, a les 18 hores.
L’elecció de l’obra no va ser a l’atzar. Els joves d’Entre Amics creuen en el teatre amb valors, per la qual cosa aquest taller ha sigut part educativa del Centre. “Planta 4ª” representa valors com la superació, la constància, la perseverança, però sobretot valors de grup: amistat, amor, créixer junts… En definitiva, demostrar que en qualsevol lloc o situació un pot trobar la felicitat, que no és alguna cosa material, sinó que té a veure amb qui la comparteixes i amb ajudar als altres. Tots aquests valors són els que el Centre Juvenil ensenya als seus xavals.
Des del començament del projecte, en el mes de gener, els participants han evolucionat com a actors, però també com a persones i com a grup. Han anat creixent en forma de família, han fet noves amistats entre persones molt diferents i han experimentat realitats, com les dels professionals que es dediquen al clown en els hospitals.
Est és el taller més reduït d’Entre Amics, amb unes quinze persones. No obstant açò, per xicotet que semble, ha tingut molt bon acolliment. En general, al Centre li sembla un molt bon taller educatiu i que entén el concepte de "família" que tant se cerca entre ells. 
L’entrada al teatre va ser totalment gratuïta, prèvia reserva. A més, aprofitant el gran acolliment de l’obra, es va llançar una campanya al costat de Càritas, amb la finalitat de que aquell que lliurement s’animara podia portar en senyal de "entrada" un quilo de menjar no perible, amb la finalitat de seguir col·laborant amb els quals més ho necessiten del barri.

També et pot interessar …