20 abril 2015

El Centre d’Ensenyament dels Salesians incorpora dos nous cicles formatius de grau mitjà impartits amb el sistema Dual que permet a les empreses completar la formació amb un contracte de treball en pràctiques. Aquest dimecres s’ha presentat a diverses empreses convocades a la Cambra, el cicle de gestió administrativa i el d’activitats comercials.

El sistema de Formació Dual és un cicle formatiu que cada vegada té més demanda. Veure reportatge audiovisual a Terrassa Digital

Jordi Lleixà, el Titular de Salesians Terrassa explica que “necessitem que les empreses s’impliquin en la contractació dels alumnes i en la seva formació. Els alumnes aprenen a ser professionals del sector però en una empresa concreta i per tant l’empresa també pot anar formant en la seva cultura, manera de treballar o mètodes de producció. I creiem que és el futur de la formació professional, aquest lligam amb l’empresa que permet que els alumnes es formin en el treball real”. 

Salesians ja disposa de dos cicles més, el de mecanització i el d’electricitat, que s’imparteixen amb el sistema Dual. L’objectiu és que en el futur tots els cicles formatius siguin compartits amb les empreses. 

També et pot interessar …