17 abril 2015

L’Escola Universitària Salesians de Sarrià (www.euss.cat) i Salesians de Sarrià han celebrat conjuntament la Cloenda de les 13es Jornades Professionals i Tecnològiques, que ha tingut lloc dijous 16 d’abril a l’Auditori de Salesians Sarrià.

 
El futur de la formació professional ha estat un dels temes que han tingut una gran importància al llarg de la jornada. Una formació de la qual els Salesians, al llarg de més de 130 anys, sempre han estat un important exponent. Els diferents ponents han aportat la seva visió sobre els reptes i les necessitats que demandarà aquest sector durant els propers cursos.
 
Per parlar d’aquest tema, s’ha desenvolupat una taula rodona amb membres destacats de diferents àmbits econòmics de Catalunya. El president del Circuit Barcelona – Catalunya i del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya, Vicenç Aguilera, ha explicat la demanda de graduats que necessitarà aquest sector al llarg dels propers mesos.
 
Per la seva banda, l’ex-gerent de la Fundació Barcelona FP i Director- Gerent de l’Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona, el sr. Ricard Coma, ha intervingut amb el Director de la Fundació Bofill, el sr. Ismael Palacín, per parlar de la vessant formativa i de quina és la perspectiva actual d’aquests tipus d’estudis.  
 

Reconeixements a empreses 

Al llarg de l’acte s’ha realitzat el lliurament de reconeixements a les empreses col·laboradores amb aquestes jornades i amb els diferents centres educatius. Les Jornades Professionals i Tecnològiques es celebren sota la coordinació de Salesians Illa Tecnològica, que integra la formació ocupacional, professional i continuada de les diferents Escoles Salesianes de Catalunya i l’Escola Universitària Salesians de Sarrià.  

També et pot interessar …