15 abril 2015

La casa salesiana de Jaén ha portat a l’actualitat els passatges de la història de Don Bosco en el qual el sant salesià compartia tardes i passejades amb els joves de les presons de Torí. Coincidint amb la visita de l’inspector Cristóbal López a Jaén, i emmarcat dins el context del Bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco, el salesià, en representació de la Inspectoria Maria Auxiliadora va participar de l’alegria d’un grup de presos de la ciutat durant la jornada de passeig amb els responsables de la Pastoral Penitenciària.

Durant la visita van passar per la parròquia salesiana on l’Inspector els va dirigir unes paraules recordant el dia de la Misericòrdia i la importància per a tots els cristians en el temps de Pasqua. També hi va haver temps per compartir el moment de l’esmorzar i fer una ruta de senderisme al costat d’alguns voluntaris per finalitzar amb el dinar en un poble proper.

Cal destacar que entre les activitats de la parròquia salesiana es duen a terme diverses trobades amb antics alumnes salesians que en l’actualitat es troben a la presó, en una idea que sorgeix en la trobada mantinguda entre aquests interns i el salesià Pepe González, que exerceix com capellà de la Presó Provincial de Jaén.

D’altra banda, el passat 13 d’abril, va tenir lloc una trobada de joves i educadors de la Fundación Proyecto Don Bosco amb Cristóbal López, president de l’entitat, en el qual es va compartir de primera mà les realitats socials de Jaén, regalant als presents uns "Bon dia" d’esperança, amb una gran proximitat i amor salesià.

També et pot interessar …