13 abril 2015

Ha participat aquest dissabte de la primera part de les XIX Jornades Formatives de Solidaritat i Cooperació que han tingut lloc aquest passat dissabte als Salesians de Rocafort. La segona part es realitzarà el proper dissabte 18 d’abril. Les Jornades són obertes a tothom i l’entrada és lliure.

L’Elisabeth explica que “abans marxar és molt important fer aquesta formació, perquè hem d’estar oberts de ment i tenir perspectives diferents sobre la realitat que viurem però també sobre la nostra realitat perquè el més important és que no només sàpigues viure l’experiència de voluntariat sinó que al tornar et converteixis en un agent sensibilitzador, arran de la teva experiència, i puguis contribuir en el teu entorn a transmetre una sèrie de valors i de coneixements que has experimentat” 

En aquesta primera fase s’han realitzat dues xerrades – tallers: Deute il·legítim i les relacions globals desiguals, i Drets Humans, Drets dels Infants. Paper mullat?. En Carles del Àguila, Responsable de la Comissió de Voluntariat ens ho explica amb més detall.
  

També et pot interessar …