10 abril 2015

La Mare General de les Salesianes; Yvonne Reungoat, intervindrà el divendres 10 a la tarda amb una ponència sobre: ??"L’Església en diàleg evangèlic amb la cultura secular", a la Taula: "L’Avenir Somiat".
 
El Cardenal Salesià, Oscar Rodríguez Maradiaga oferirà la seva ponència el dissabte 11 a les 10 del matí: La vida consagrada "in servitum caritatis".

Tal i com recull CONFER: Davant les nombroses sol·licituds de diferents mitjans de comunicació, l’Institut de Vida Religiosa de Madrid i la Confer facilitaran la celebració d’una Roda de Premsa amb el Cardenal en una sala acomodada per a això en el Colegio Mayor Jaime del Amo (Av. de Gregorio del Amo, 5. 28040 Madrid. Metro: Metropolitano). La roda de premsa serà el dissabte dia 11 a les 12 del migdia i tindrà una durada de 50 minuts.

La Setmana Nacional per a Instituts de Vida Consagrada és un esdeveniment anual de caràcter formatiu pensat en les persones consagrades. Probablement, el congrés anual més important de la vida consagrada a Espanya. Aquest any vol contribuir amb els seus ponents i especialistes convidats a complir els objectius proposats pel Papa Francesc per a la celebració de l’Any de la Vida consagrada: "mirar al passat amb gratitud, obrir-se al futur amb esperança, viure el present amb passió".

Per a més informació del ITVR aquí. Per a consultar el programa complet aquí

També et pot interessar …