1 abril 2015

El Col·legi Salesià d’Alcalá de Guadaíra ha rebut la visita d’un grup de 13 alumnes procedents de Manhattan, Nova York, que van acompanyar als alumnes d’Educació Secundària per seguir dotant al centre d’accions en el projecte bilingüe i d’idiomes.

En aquesta ocasió, van ser aquells alumnes que estan preparant l’examen PET Cambridge, pel qual obtindran el nivell de reconeixement B1 en anglès, els que van poder gaudir i conèixer a un grup d’estudiants americans, amb els que es van comunicar en tot moment en aquest idioma. Al seu torn, van tenir l’oportunitat d’intercanviar impressions sobre els seus països i la seva multiculturalitat.

Durant tota la jornada, tant els estudiants salesians com l’alumnat nord-americà van assistir a classe, van visitar l’exposició amb motiu del centenari de la casa, cuinar i degustar menjar típic espanyol i van realitzar pa artesà típic de la localitat, usant sempre l’idioma com a mitjà per a poder comunicar-se.

Des Salesians Alcalá s’aposta per accions d’immersió com un dels principals objectius i pilar bàsic del projecte per "millorar el nivell d’anglès de l’alumnat i oferir oportunitats i eines que dotin d’una realitat idiomàtica al centre salesià".

També et pot interessar …