31 marzo 2015

El Teatre dels Salesians de Terrassa ha acollit aquest dissabte al vespre el musical ‘Jesucristo Superstar’. Una obra solidària que ha servit per ajudar a finançar l’adquisició d’un desfibril·lador per a l’escola. Un cop restades totes les despeses tècniques del concert, els beneficis aniran destinats a aquesta causa.

Ho explica Josep Guimerà, director de l’escola: “Va molt lligat a una formació que estem fent amb el personal de l’escola. A l’escola tenim més de 1.000 persones i crèiem que no estava de més tenir un desfibril·lador. Tot això, lligat amb la formació que s’està fent, és una manera de tenir la seguretat de si algun dia passés qualsevol cosa tenir un mecanisme per evitar algun mal”. Veure declaracions.

A un preu únic de 5 euros, prop de 300 persones han presenciat el musical. L’AMPA de l’escola té altres projectes solidaris per poder arribar assumir el cost del desfibril·lador. Segons Mònica Rodríguez, de l’AMPA, el projecte “va néixer a través d’uns coneguts, que tenen l’empresa Elen CO, es van oferir per poder fer una obra de teatre, i vam acceptar de bon grat”.

L’escola Salesians de Terrassa, serà doncs, ben aviat, una escola més segura.

També et pot interessar …