30 marzo 2015

Per primera vegada, quatre col·legis salesians es troben entre 50 millors col·legis privats i concertats de la Comunitat Valenciana: Salesians Elx, Salesianos Alacant i els dos Col·legis Salesians de València, situats en l’avinguda Prevalgut Reig i en l’avinguda La Plata. Si en alguna cosa coincideixen tots aquests col·legis és en la seua aposta pels idiomes amb projectes plurilingües o en la realització de projectes educatius innovadors. La classificació s’ha establit valorant un total de 27 criteris sobre el model d’ensenyament, l’oferta educativa i els recursos materials dels centres.

El periòdic El Mundo va presentar el dissabte 28 de març, com cada any, una nova edició de l’especial sobre ‘Els 50 millors col·legis privats i concertats de la Comunitat Valenciana’.
El Col·legi Salesià Don Bosco d’Alacant que s’ha presentat per primera vegada enguany, ha aconseguit la posició 23. En canvi, Salesianos Elx i els dos col·legis Salesianos de la capital del Túria, porten participant en el rànquing varis anys, apareixent sempre entre els millors 50 col·legis de la Comunitat Valenciana.

“La qualitat dels nostres col·legis està per sobre d’aquests criteris, però malgrat açò anime a tots els centres salesians a participar en el rànquing i donar a conèixer els seus models d’ensenyament i la seua oferta educativa”, afirma el coordinador d’Escoles de la zona centre de la Inspectoria. Aquesta guia pensada per a ajudar als pares en la tasca de triar col·legi es completa amb un llistat d’instituts públics amb les seues notes de Selectivitat i amb una selecció dels programes educatius més innovadors.

http://valenciasanantonioabad.salesianos.edu/

http://elche.salesianos.edu/

http://alicante.salesianos.edu/

 

http://valenciasanjuanbosco.salesianos.edu/

També et pot interessar …