27 marzo 2015

Els dies 25 i 26 de març s’han celebrat a Madrid al Centre ARLEP La Salle, les Jornades formatives d’Intervenció Familiar en Plataformes Socials Salesianes sobre bones pràctiques, claus, i criteris d’intervenció familiar. Una trobada formativa en què han participat 40 professionals i voluntaris /es de tot Espanya que treballen en projectes de famílies tant en intervenció directa com a nivell de planificació i coordinació.
 
Per a aquestes jornades hem comptat amb Adela Camí i Dealbert, Diplomada en Treball Social i psicoterapeuta familiar i de parella. També Directora General i sòcia fundadora de EDUVIC, i Docent i Supervisora ??de l’Escola ITINERE, especialitzada en Teràpia Familiar Sistèmica.
 
Ha estat una oportunitat per conèixer de prop la feina que fan els nostres professionals de les plataformes socials, un espai enriquidor d’intercanvi d’experiències, reflexió i proposta de noves estratègies i tècniques creatives per aplicar en la intervenció amb les famílies. És important que els nostres professionals tinguin una mirada sistèmica relacional, abordant la intervenció amb les famílies des de la capacitat.

 

La propera trobada formativa de la Coordinadora Estatal de Plataformes Socials Salesianes se celebrarà al mes d’octubre i la temàtica girarà al voltant de les noves tecnologies i xarxes socials.

També et pot interessar …