27 marzo 2015

La Fundación Lealtad , institució independent i sense ànim de lucre, ha atorgat a Joves i Desenvolupament el segell “ONG Acreditada”. Es tracta d’un distintiu únic a Espanya que ajuda als donants a reconèixer de forma clara i senzilla a aquelles ONG que compleixen les seues actuals exigències de transparència i eficàcia en la gestió. Gràcies al segell, el donants sabran que Joves i Desenvolupament centra els seus esforços en les àrees en les quals té experiència, que la seua comunicació és fiable i no indueix a error o que poden conèixer el percentatge de despeses que destina a la seua missió, entre altres indicadors.
 
La concessió de l’acreditació és resultat de l’anàlisi realitzada per la Fundació Lleialtat, que ha conclòs que Jóvenes y Desarrollo compleix íntegrament els 9 Principis de Transparència i Bones Pràctiques. “La Fundació ha contrastat, entre altres punts, el bon funcionament de l’òrgan de govern de l’ONG per al compliment de les seues responsabilitats i l’ús eficaç dels seus recursos, si l’entitat és sostenible i si la seua comunicació és fiable, així com la coherència de les seues activitats amb la seua missió d’interès general”, ha indicat Patricia de Roda, directora general de la Fundación Lealtad.
 
Manuel de Castro, President de Jóvenes y Desarrollo , ha comentat per la seua banda: “És per a mi una gran satisfacció, com a President d’aquesta entitat, haver aconseguit per segon any consecutiu el segell acreditatiu de la Fundación Lealtad que avala la nostra professionalitat en el treball i la nostra trasparencia i honestedat en els processos que apliquem per a la consecució del que constitueix la nostra raó de ser, la lluita contra la pobresa i el fam a través de l’educació, perquè educar avui és ajudar per sempre.

També et pot interessar …