26 marzo 2015


Els dies del 12 al 18 de març va tenir lloc la Setmana Vocacional, destinada a joves i famílies, en la
Presència Salesiana del Campello, sota el lema ‘200 raons per a dir sí’.

Durant aquests dies, els joves dels diferents ambients de la casa van poder gaudir i aprofitar diversos moments de reflexió, oració i testimoniatge amb l’objectiu de seguir cuidant la pròpia vocació.

La Setmana Vocacional va donar inici amb una oració per part del Consell de l’Obra Salesiana (COS). L’endemà, i després dels bon dies vocacionals, els alumnes del col·legi i familiars van tenir l’oportunitat d’escoltar el testomino de Javi Nevat, cantautor cristià, el qual, a través de la música, va fer veure la importància d’estar sempre atents a la trucada de Déu, al pla que té preparat per a cadascun de nosaltres.

Durant el cap de setmana el Centre Juvenil va aprofitar els moments de grup, per a ensenyar a xiquets i joves la importància de saber decidir sempre pel ben comú, presentat una vida vocacionada que es lliura als altres.

L’Eucaristia en família del diumenge, celebrada per la vocacions, va ajudar a viure junts i amb intensitat un dels moments centrals de la Setmana Vocacional.

La Comunitat Salesiana, present en tot moment, animant i organitzant diversos moments, va tenir un retir vocacional animat pel salesià, Tomás Sánchez.

Els bon dia, els testimoniatges de la Família Salesiana, el documental ‘El missioner respon’ i diversos moments de reflexió grupal i oració, van ajudar a continuar el tram final de la setmana amb alegria i entusiasme, sabent que la nostra vida és una vida plena quan és capaç de lliurar-se pels altres.

La dimensió vocacional, però sobretot la cura contínua d’aquesta en cada jove, de cadascun dels ambients de la Casa Salesiana, és irrenunciable. La Setmana Vocacional ha volgut ser "un recurs més en aquest camí d’acompanyament i discerniment que portem entre mans cada persona, cada jove” expliquen els organitzadors.

També et pot interessar …