25 marzo 2015

El passat divendres 20 de març, al Colegio Salesiano San Ignacio de Cádiz, es va celebrar la Gala "Érase una vez…"  que va suposar un merescut homenatge a don Gregorio, gran salesià i missioner que va morir fa tres anys.

Aquest esdeveniment va tenir un marcat caràcter solidari que es va traduir en una important donació d’aliments per part dels assistents, que es destinarà a les famílies necessitades de Cádiz i, també en l’aportació econòmica de la recaptació en taquilla, que es destinarà a l’ONGD Solidaridad Don Bosco per col·laborar amb els projectes sanitaris, educatius i laborals que la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora desenvolupa a la República Centreafricana.

El desenvolupament de la Gala va fer viatjar el públic a un món de màgia, llum i color en quatre actes, divertits i alhora fidels al guió original de Blancaneu, El Rei Lleó, Aladdin, i La Bella i la Bèstia. Els alumnes que van exercir d’actors sota la coordinació del docent David van deixar amb un extraordinari sabor de boca apropant el món de la fantasia, la màgia, el teatre, l’humor sa i dels valors de la música. 

Per finalitzar, paraules de reconeixement per a tots per l’esforç i un record especial per a l’estimat salesià don Gregorio. Tan proper, tan present, tan solidari, tan recordat, tan enyorat. Érase una vez … i sempre, don Gregorio.

 

També et pot interessar …