23 marzo 2015

Els anomenem familiarment Fisers i fiseres: cada any, per aquestes dates, fem una trobada de formació de tota una jornada, a Martí-Codolar. Enguany va ser aquest dissabte passat, dia 21.

En total ens hi aplegàrem 45, de les colles de la FISa 1 a la 12. En Cristóbal, el nostre Inspector encetà la Jornada amb la pregària i unes paraules i la va concloure presidint-nos la celebració de l’Eucaristia. Com a animadors, en Domènec Valls i un servidor. L’Emili Marcos, atrapat en el Cap de Setmana Formatiu 2015 del MJS, Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya i VOLS, no va poder ser amb nosaltres.

El tema fou el de la Pastoral familiar salesiana, presentat per en Jaume Bernadet, de les Obres salesianes del Baix Llobregat, i treballat per tots, i molt seriosament, en diferents grups. No solament per aprofundir el tema sinó per a poder-lo aplicar a cada una de les nostres Obres.
 
A la tarda, abans de l’Eucaristia vàrem compartir la incidència dels de la FISa en cada una de les nostres Obres i Comunitats.
 
Cal destacar el cordial i familiar ambient de tota la colla, la penetració de l’esperit FISa en cadascú i en cada Casa i el voler anar endavant des d’una formació mai no acabada a un formar quelcom diferent en cada persona i en cada lloc.
 
I endavant amb les realitats de cada dia i amb les novetats de la propera trobada de la FISa 14, a Poblet, a començaments de juliol; i de l’anada dels llocs de Don Bosco, al Piemont dels de FISa 12, la segona setmana de juliol.

També et pot interessar …