20 marzo 2015

Durant els dies 17 i 18 de març s’ha celebrat a Còrdova, la segona de les tres trobades formatives anuals que la Fundació Projecte Don Bosco programa anualment per als responsables dels diferents projectes socials de tota la Fundació. En total, 70 persones, entre educadors, psicòlegs, treballadors socials, coordinadors i personal de serveis centrals. A destacar, la important presència del Delegat Inspectorial de Pastoral Juvenil, Francisco José Pérez Camacho, com a referent del treball en favor dels joves amb majors dificultats.

En aquest curs s’ha reflexionat sobre la relació d’ajuda de la mà del Centre Camilo d’Humanització de la Salut. Posteriorment, després de dedicar una sessió al treball per grups en les línies estratègiques propostes per als projectes, es va dedicar part de la tarda a reflexionar sobre les especificitats de l’IEF per a les Plataformes Socials i l’experiència de la Comunitat Bartolomé Blanco, de la mà de José Miguel Núñez.

Al matí del dia 18 es va conèixer millor la tasca que s’està realitzant en l’ambient de plataformes socials en la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, gràcies a la presència, molt valorada i reconeguda, de Paco Estellés i Segundo García, coordinadors de plataformes socials de la zona nord i centre, respectivament.

També va haver-hi temps per vibrar amb la xerrada impartida pel Salesià Pepe González, sobre la necessitat i l’experiència de l’Evangelización en aquests projectes Socials. Finalment, la trobada amb l’Inspector, Cristóbal López, les seves paraules d’alè i guia, i la Celebració de l’Eucaristia van posar punt i final a una magnífica trobada on es va poder conèixer millor als participants, reconèixer la missió i prendre forces per seguir desenvolupant la il·lusionant tasca que el Senyor posa per davant a les Plataformes Socials.

La propera Trobada Anual de la Fundació se celebrarà els dies 2 i 3 de juny a la Casa d’Espiritualitat de Sanlúcar la Mayor (Sevilla).

També et pot interessar …