20 marzo 2015


Els diners recaptats que ascendeix a més de 6.000 euros anirà destinat al projecte en la República Centreafricana de la campanya inspectorial ‘Espacios de Paz’ i la campanya que ‘Manos Unidas’ està promovent a Índia Central concretament en la construcció d’un menjador i una cuina per a xiquets treballadors del carrer.

Igual que tots els col·legis salesians d’Espanya s’està col·laborant amb diferents iniciatives per a la reconstrucció d’escoles on els xiquets i joves puguen trobar aqueix lloc de pau i reconciliació davant la violència viscuda en el seu país aquests anys.

Han sigut diverses les activitats destinades en el col·legi i la parròquia a col·laborar en aquestes campanyes. Des de les recaptacions en les misses en el temple Don Bosco, fins a donatius particulars, un concert solidadari, la festa de Sant Joan Bosco, i altres esdeveniments han servit per a unir a tota la comunitat educativa d’Alacant sota un projecte comú.

Els organitzadors d’ambdues campanyes se senten agraïts per la gran col·laboració d’alumnes, professors i pares. “El que ha sigut aquesta última Campanya és un petit gest que, amb uns altres, contribuirà de forma eficaç a resoldre aquestes necessitats en llocs tan necessitats” afirmen.

També et pot interessar …