20 marzo 2015

El passat 15 de març va tenir lloc la celebració de la Trobada Canària d’Antics Alumnes (AA.AA) de Don Bosco en La Orotava, on també es complien 50 anys de constitució de l’associació local.

La jornada va comptar amb l’acompanyament de diferents grups de la Família Salesiana de Canàries per celebrar amb l’associació local l’alegria per aquest mig segle d’existència.

Entre les activitats dutes a terme per les associacions de Las Palmas, La Costa i La Orotava cal destacar la celebració de l’eucaristia, en la qual es va recordar a tots els que AA.AA morts, i l’acte d’agraïment als nou expresidents i les seves juntes que han fet possible durant aquests 50 anys de treball la representació de tots els que d’una manera o una altra han donat la seva vida i el seu temps per treballar pels AA.AA. Especial esment va rebre el primer president Duclos, mort recentment.

Finalment la jornada es va tancar amb un dinar compartit en la qual es van posar en comú vivències i objectius per emprendre les reunions de treball entre les tres associacions canàries en el 2016.
 

També et pot interessar …