19 marzo 2015

Sònia Teixinè, estudiant de 1er de Batxillerat de l’IES Torre Vicens de Lleida és un dels milers d’estudiants que aquests dies visiten el Saló de l’Ensenyament que se celebra del 18 al 22 de març  al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona.

 
“Amb l’escola hem organitzat la visita al Saló i m’interessa molt perquè no tinc gens clar el que vull fer, crec que m’orientaré cap a algun tipus d’enginyeria. M’he aturat aquí – estand de Salesians – perquè he vist el rètol de mecànica i els companys de l’EUSS m’han informat sobre els estudis que ofereixen, ampliant-me la informació en relació a l’organització industrial i algunes especialitats més”, explica la Sònia.
 
Carles Rubio, responsable de les escoles salesianes a Catalunya explica que ser presents al Saló de l’ensenyament “és fer arribar les nostres propostes educatives a milers de joves. El nostre objectiu és donar a conèixer les molt bones oportunitats que les nostres escoles ofereixen al jovent per tal que desenvolupin satisfactòriament el seu projecte personal i professional.”
 
Així doncs, cada any, les Escoles Salesianes de Catalunya juntament amb l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), no perden l’ocasió per ser presents al Saló de l’Ensenyament.
 
Els Salesians de Catalunya presenten a la fira una àmplia oferta d’estudis post obligatoris: Batxillerats, Cicles formatius, Graus Enginyeries Industrials, Màsters i Postgraus, curs oficial de preparació a la Prova d’Accés a grau Superior, Programes de Formació Inicial i formació ocupacional i contínua.    
 
Una de les peculiaritats és la gran implicació dels estudiants dels centres educatius Salesians que de forma voluntària són els informadors a l’estand, creant aquest vincle tant directe i personal amb els joves que s’hi acosten i amb un coneixement exhaustiu de l’oferta educativa que estan comunicant.
 
Aquest és el cas de la Silvia Muñoz, estudiant de FP de grau superior d’administració i finances a Salesians Sarrià ens explica que “fins ara hem rebut moltes peticions d’informació sobre estudis de Grau Mitjà per part  d’estudiants de 3er o 4rt de la ESO i que encara no tenen molt clar que fer. Ens pregunten molt per mecànica, informàtica i també d’estudis administratius aquest any”
 
Aquí podeu accedir a l’album de fotografies.

També et pot interessar …