19 marzo 2015

Segons el Papa Francesc l’educació de valors comença a casa. A partir d’aquesta premissa arriba el projecte “Con Francisco a mi lado” una col·lecció que anima a aprendre sobre els valors i posar-los en pràctica en família. Aquest és un dels projectes més personals del papa Francesc amb el qual volen acompanyar el creixement en valors de nens i nenes de tot el món i ajudar a pares i educadors en aquesta difícil tasca.

La col·lecció està sent distribuïda aquests dies juntament amb el diari El Mundo, i inclou 10 títols de l’editorial salesiana edebé. 

La idea original ha estat portada a terme per Scholas, una entitat impulsada pel Papa quan era arquebisbe de Buenos Aires, que promou la integració social i cultural a través d’escoles i xarxes educatives. 

Deu contes, publicats per edebé dins de la col·lecció "Mis cuentos favoritos de TREN AZUL”, formen part de la selecció realitzada per Scholas, que inclou un total de 15 títols. Són històries que il·lustren valors com l’alegria, el coratge, l’esperança, l’autoestima, la solidaritat, la senzillesa, l’esforç … 

La peligrosa casa horrible,  Un camaleón en la escuela de gatos, Soy un perro, Nicolás, Andrés el ciempiés, Chiquillería, Quiero escribir un cuento, La botella del señor Augusto, El muro y la salamanquesa y Cuca y el abrigo marrón de destacats escriptors i il·lustradors, són els títols elegits per formar part de la col·lecció “Con Francisco a mi lado”. 
 

Després de triomfar a l’Argentina i Perú, el projecte arriba aquest mes de març per primera vegada a Espanya i pròximament serà present a Mèxic, Guatemala i Uruguai.

També et pot interessar …