16 marzo 2015

El passat dissabte 14 de març va tenir lloc l’acte de presentención del llibre del Centenari de la casa salesiana, una obra de José Corzo Frieyro en què es rendeix homenatge a totes les persones i entitats col·laboradores que han escrit la història de la casa, sota el títol, "Salesianos, cien años en Alcalá".

L’acte, celebrat a la capella del col·legi, va comptar amb la representació d’autoritats locals i salesianes, al costat d’un nodrit grup de membres de la família salesiana d’Alcalá que van acompanyar l’autor d’un llibre que plasma la història Salesiana des de l’arribada a Alcalá fins avui. L’obra recull l’evolució amb tots els canvis que això ha suposat i l’adaptació educativa fins a la implantació de nous mètodes amb innovació idiomàtica i pedagògica a l’escola.

Per la seva banda, l’alcalde d’Alcalá de Guadaíra, Antonio Gutiérrez Limones, va elogiar la "tasca educativa i didàctica que ha desenvolupat i continua exercint la comunitat salesiana. Els salesians no s’entenen sense Alcalá, ni Alcalá sense els Salesians ".

A més aquesta cita va permetre la inauguració de l’exposició "Cent anys salesians" amb la qual es fa un recorregut històric del centre, reflectint elements, fotografies, estris, maquinària, etc. que han format part de la vida salesiana a la localitat en aquests 100 anys.

La mostra romandrà oberta al públic fins al pròxim 22 de març de dijous a diumenge, de 10.30 a 13.30 hores i per les tardes de dilluns a divendres, de 17.00 a 19.30 hores.

També et pot interessar …