13 marzo 2015

El dia 3 de març les voluntàries de l’ongd VOLS de l’experiència de Ceuta  van fer una xerrada a la galeria Abbé Pierre (Sabadell) en motiu de la inauguració fotogràfica de l’exposició fotogràfica “Creuant fronteres, obrint camins”, organitzada per  Vols-Sabadell, La Portella Acolliment Lingüístic i Drapaires d’Emaús.
 
Una cinquantena de persones van conèixer de primera mà  l’experiència d’aquestes voluntàries a la Tanca de Ceuta amb la fundació Elín.  Van explicar el dia a dia d’aquests 15 dies, els sentiments i emocions contradictòries que van anar apareixen durant els dies. D’una manera molt propera aquestes noies van acostar una realitat dura i desconeguda per molts, contribuint així a un dels propòsits de l’ongd VOLS, sensibilitzar a la població.
 
Finalment, la intervenció d’un noi de Mali, provinent de Ceuta, i que resideix a Sabadell va tocar la fibra dels assistents ja que va explicar en primera persona la seva pròpia experiència.L’exposició fotogràfica restarà a la galeria fins l’abril. 
 

També et pot interessar …